söndag, mars 30, 2008

Heja SJ...

Fram och åter till Krokom för 580 kronor! Två personer (varav endast undertecknad räknas som ungdom) och vi får till och med åka första klass i den ena riktningen. Dessutom åker vi över midsommar, då kan man ju tänka att är många som vill åka med tåget. Ibland är Sj inte så illa ändå. :-)

Jag är inte här...

... däremot hittade jag precis ett halvskrivet yrkande där det står "Att nunnorna ska läggas till i...".

Jag undrar ju förstås var det är tänkt att vi ska lägga dem? Är det i äldrepropositionen? Ska vi bjuda in dem till Global Greens kongress? Ska det in i något medlemsförslag? Eller ska vi helt enkelt lägga dem i en låda? Och varför ändrade sig ledamoten efter att ha skrivit halva sitt yrkande? Det råder stor förvirring på vänster sida av presidiet (läs, där jag råkar sitta). Det händer mycket spännande på PS. Och det kan man ju inte låta bli att blogga om.

lördag, mars 29, 2008

Och så kan jag inte låta bli igen...

Man kan undra varför frågan om antalet hästar i Sverige dyker upp på ett partistyrelsemöte, men jag kan iaf upplysa om att det finns 271 000 stycken. 47 000 av dem bor i Västra Götaland. Mer kan man läsa här om man är nyfiken.

I Sverige bor också drygt 1,6 miljoner kossor.

Bara tillfälligt...

... för att jag inte kan låta bli.

Sitter på PS och har precis tjyvlyssnat när Mehmet diskuterar potatis huvudsakligen på ett språk jag inte förstår. Här och var dyker det dock upp ord som "King Edward", "Mjölig" och "Fast". Jag kan inte komma till någon annan slutsats än att det är potatis saken gäller. Det är roligt att tjyvlyssna!