torsdag, augusti 02, 2007

Veckans fynd.

Länge har jag tänkt att jag ska blogga lite om "veckans fynd". När jag går till jobbet passerar jag en butik som mestadels tycks sälja skivor med hårdrock. Jag har aldrig varit inne i butiken så helt säker är jag inte men av skyltfönstret att dömma så är det hårdrock som gäller. Varje vecka (med imponerande regelbundenhet) annonserar de i sitt skyltfönster "veckans fynd". "Veckans fynd" är dock inte en hårdsrockskiva utan en porrfilm till det fyndiga priset 79 riksdaler (69 spänn hade såklart varit ett ännu fyndigare pris, kanske borde jag tipsa om det). Det som förvånar mig är inte att hårdrocksbutiken säljer porr (kom igen, jag bor på Malmskillnadsgatan). Det som förvånar mig är att folk överhuvudtaget köper dessa sunkiga filmer. Och jag är inte den som vanligtvis moraliserar sådär överdrivet mycket över att människor konsumerar porr, men det här är illa. Nu har jag ju aldrig fallit för "veckans fynd" och kan därför bara uttala mig om titlar och framsidor, inte själva innehållet, men jag har svårt att tänka mig att det skulle vara särskilt missvisande. Eller vad sägs om "Asspackers"? "Sexy fat"? "Teenage Cheerleaders?". Det är för deppigt!

Snälla postporn skynda och gör något intressant så att de stackars porrkonsumenterna slipper titta på skit som "veckans fynd"!

Och sen är jag mycket upprörd över att veckans fynd annonseras i ögonhöjd lagom för mycket små barn. Inte okej! Måste nog titta in i hårdrocksbutiken och skälla lite på vägen hem.

Inga kommentarer: